Over Centrummanagement Best

Organisatiestructuur

Het Centrummanagement Best verbindt en ondersteunt betrokken ondernemers in hun gezamenlijk streven naar verbetering van het imago, de commerciŽle activiteiten, aantrekkingskracht en de waardering van het centrum van Best (van ring tot ring: Nieuwstraat, Hoofdstraat, Oirschotseweg e.o.). CMBest is een initiatief van, voor en door lokale ondernemers.

Door de verschillende commerciŽle functies binnen het centrum bij elkaar te brengen vormt de combinatie een sterke (gesprek)partner voor betrokken partijen als gemeente, sponsors en omwonenden en is het eenvoudiger voor verschillende groepen ondernemers gezamenlijk activiteiten te ontplooien. Door een sterke vertegenwoordiging van ondernemers in verschillende werkgroepen wordt de eigen kennis en kunde direct ingezet voor het ontwikkelen en faciliteren van projecten. Met CMBest kunnen individuele ondernemers hun initiatieven beter en makkelijker realiseren.

Centrummanagement maakt het mogelijk voor individuele ondernemers een bepalende rol te spelen in de ontwikkeling van het centrum met de ondersteuning en het draagvlak van alle betrokken partijen in het centrum. Dit levert op korte termijn meer gezamenlijke activiteiten op. Op middellange termijn krijgt het centrum een betere inrichting en meer eenduidige uitstraling. Op lange termijn krijgen ondernemers invloed op de ontwikkeling van het centrum, het aanbod en de opzet en invulling van commerciŽle functies.

Organisatie

Bestuur†

Erwin Kenter†
Peter van den Berg†
Luud Raaijmakers†
Paul Knapen†

Centrummanager

Ruud de Bruin†

Samenwerkingsverbanden

Gemeente Best
Open Coffee
OCB
MKB
VVV Best
Kunst/Cultuur(passie)
De Ronde Tafel
Heerbeeck College
Kermis Best
Bijna Thuis Huis
Carnavalsfederatie