Donderdag 7 april

Maatschappelijke beursvloer

Handel mee op de derde editie van de maatschappelijke beursvloer

Handel mee op de derde editie van de maatschappelijke beursvloer

De Maatschappelijke Beursvloer - ook wel genoemd De Beursvloer – is een jaarlijks terugkerend, lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Lokale bedrijven, service-clubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties, sportclubs en overheden ontmoeten elkaar en maken in een informele en dynamische sfeer matches. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst.

Welzijn Best Oirschot organiseert op donderdag 7 april 2016 wederom  een beursvloer voor de gemeente Best en Oirschot. Dit zal plaatsvinden in Sporthal De Kemmer, in Oirschot.

Op de Beursvloer wisselen ondernemingen, het MKB, overheden,  (sport)clubs  en vrijwilligersorganisaties in een ongedwongen sfeer onderling diensten en goederen uit. Het bedrijfsleven toont zo haar maatschappelijke betrokkenheid en u kunt de hulp in menskracht en middelen verwerven die u als club of vrijwilligersorganisatie nodig hebt.

Uit het eerdere succes blijkt dat het idee achter de Beursvloer aanspreekt.

Doel van de Maatschappelijke Beursvloer is om de lokale samenhang te stimuleren door contacten en matches tot stand te brengen. Veel matches, goede matches, onverwachte matches… Iedereen wint!

De inloop begint om 18.00 uur. Na de opening door de Burgemeester start het maken van de ‘deals’ en de avond wordt feestelijk afgesloten met het bekend maken van de opbrengst van de avond, die eindigt om 21.00 uur.

Interesse gewekt? Maar wat houdt het precies in? Wij lichten het graag toe, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de Beursvloer. Neem gerust contact met ons op.

NB In de bijlage vind u de flyer van de Beursvloer. Fijn als u deze wilt verspreiden binnen uw netwerk.

Indien gewenst kunt u van ons een stapel flyers krijgen om uit te delen.

Namens de werkgroep BeursvloerWebsite: www.beursvloer.org

  • Beursvloer Beursvloer