Sinterklaasactie

Uitleg Sinterklaasactie

Dit jaar organiseert CMB een sinterklaasactie waarbij de klanten van de winkels in het stimuleringsgebied in de week van 16 november tot en met 21 november kans maken op 4 toegangskaarten voor een exclusieve Sinterklaas voorstelling.

De voorstellingen worden op 28 en 29 november uitgevoerd in FF Anders in de Hoofdstraat. Per voorstelling kunnen wij ongeveer 120 kinderen/begeleiders plaatsen. Er zijn in totaal 4 voorstellingen.

U ontvangt voor deze actie van ons het volgende:

  • Flyers: deelnameformulieren;
  • A3 poster voor op het raam (zie bijlage voor digitale versie voor Social Media, website etc. graag delen)

De flyers en posters worden vrijdag 13 november en zaterdag 14 november verspreidt.

Hoe werkt het?

Het is de bedoeling dat u de flyers in week 47 (16 t/m 21 november) aan uw klanten geeft. Zij kunnen deze invullen en bij u of bij één van de 10 inleverpunten. Onze voorkeur heeft dat u zelf zorgt dat de flyers bij één van de inleverpunten terecht komen. Dit zorgt voor een betere respons. Let op: zorg ervoor dat u de formulieren uiterlijk om 16:00 uur bij één van de inleverpunten afgeeft.

Zorg dat de deelname poster goed zichtbaar in uw winkel aanwezig is.

In het weekend van week 47/48 (21 en 22 november) zullen wij uit de inzenders de winnaars bekend maken. Deze zullen op maandag 23 of dinsdag 24 november persoonlijk op de hoogte worden gebracht. Ook zullen wij de namen van alle winnaars in week 48 in het Groeiend Best plaatsen.

Promotie

in week 47 plaatsen wij in GB een advertentie. Deze advertentie zullen wij ook op onze Facebookpagina plaatsen; (graag delen)
in week 47 plaatsen wij in GB een redactioneel stuk waarin wij iets meer over de theatervoorstelling vertellen;
in week 48 plaatsen wij in Groeiend Best een advertentie waarin alle winnaars staan.
in week 49 komt er een redactioneel stuk over hoe de actie is verlopen en hoe de voorstelling is geweest.

Wij hopen op een grote deelname vanuit alle ondernemers.

Inleverpunten

No. 31, Intertoys, Breadpoint, Janssen Mode, Bruna, Wijnhuis Best, Dierenspeciaalzaak Smits, Beerens Slagerij en Traiteur, Albert Heijn Boterhoek en PLUS Erwin Kenter).

  • Pakjesjacht Pakjesjacht