Samenwerking

Samenwerking BMEC

Geachte horecaondernemer,

Namens CMBest willen we u kennis laten maken met de Stichting Best Music Education Centre (BMEC). Als stichting CMBest zijn wij altijd op zoek naar samenwerking met lokale partners met als doel het centrum aantrekkelijker te maken voor bezoeker en ondernemer.

Jaarlijks leidt BMEC een significant en groeiend aantal talenten op voor een vervolgstudie aan de Rockacademie of het conservatorium. Voor de ontwikkeling van deze talenten zou het een grote bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs betekenen als we hen op regelmatige basis een extra podium kunnen bieden waarop ze aan de fijne kneepjes van het vak kunnen schaven.  

 

Het leek ons daarom een goed idee om de plaatselijke horeca te laten profiteren van ons omvangrijke netwerk aan betaalbare goede artiesten. Stuk voor stuk jonge, getalenteerde mensen die op een verzorgde, professionele manier voor muzikale omlijsting van goede kwaliteit kunnen zorgen. 

BMEC biedt als enige Fontys licentiehouder in Nederland een 1-jarige vooropleiding voor alle disciplines, én bandcoaching én CA training. Met recht een unieke prestatie. Niet voor niets is BMEC daarmee al jaren leverancier van de Rockacademie en levert zij ook succesvolle studenten aan andere HBO muziekopleidingen.

 Gezien de aard van het onderwijs en de hoge kwaliteitsstandaard die BMEC hanteert, is er van alles mogelijk. Hierbij kunt u denken aan:  

  • muzikale omlijsting recepties en borrels
  • achtergrondmuziek diners
  • lunch / koffieconcerten
  • avondvullende programma’s 
  • openbare evenementen

En zo zijn er vast nog wel meer dingen te bedenken…

Graag nodigen wij u uit op een informatieavond in ’t Tejaterke (datum volgt later via email) om te kijken wat de mogelijkheden en kansen zijn, waar u als lokale horecaondernemer de vruchten van plukt. Meld uzelf aan voor de informatieavond door een email te sturen naar janvandeven51@gmail.com.

Voor meer informatie over BMEC: http://www.bmec.nl/nl/home