Laat je niet overvallen

Laat je niet overvallen

Bezoek de Roadshow 29 jan. a.s.

De donkere maanden vanaf 1 oktober 2013 tot en met 31 maart 2014 trekt de roadshow “Laat je niet overvallen” door het land. De gemeente Best wil deze boeiende, interactieve bijeenkomsten samen met het centrum criminaliteitspreventie veiligheid (ccv) onder de aandacht brengen van onze Bestse ondernemers, medewerkers in detailhandel en (dag)horeca.

De bijeenkomst is gericht op het verkrijgen van praktische tips hoe het risico op een overval, afpersing, winkeldiefstal en agressie te verkleinen. Er wordt een avondvullend programma geboden met workshops, een paneldiscussie en een informatiemarkt.

Kortom een nuttige avond die bijdraagt aan het veiliger maken van onze samenleving. Uw aanwezigheid wordt hierbij zeer op prijs gesteld en de avond is geheel gratis. De Roadshow is op woensdag 29 januari van 19.00 – 22.00 uur in het gemeentehuis. De avond kan enkel plaatsvinden bij een minimum aantal deelnemers van 100 personen. U dient zich vooraf aan te melden. Iedereen wordt nog uitgenodigd via een flyer die persoonlijk wordt bezorgd