Kerstverlichting leden

Kerstverlichting CMBest

Na het succes van de kerstverlichting van afgelopen jaar bestaat er dit jaar de mogelijkheid om als ondernemer aan te sluiten bij de sfeervolle uitstraling van het centrum. Professionele verlichting zorgt ook dit jaar weer twee maanden lang voor de nodige extra sfeer in het CM-gebied. Boven straten, in bomen en met boomornamenten. Maar ook op enkele bijzondere panden, rondom het dorpsplein en de entree van de Koetshuistuin.

We hebben vorig jaar gekozen voor de professionele sfeerverlichting van MK, decoratief en uiterst energie-efficiŽnt. Om de sfeer en beleving te verhogen en het geheel nog indrukwekkender te maken doen we een beroep op u als ondernemer. Het zou natuurlijk geweldig zijn als, zeker in het geval er toch al plannen zijn of uw interesse nu is gewekt, er aansluiting wordt gezocht bij de 'warme' LED-verlichting die op verschillende plekken te zien was en vanaf half november weer te zien zal zijn. Daarmee zorgen we naast extra sfeer samen voor een eenduidige aankleding/sfeerverlichting. Over de voordelen van de professionele verlichting van MK (o.a. levensduur, 80% stroombesparing, gepatenteerde LEDs) leest u meer in de bijlage.

Om het nog gemakkelijker te maken hebben wij een kleine selectie gemaakt van de mogelijkheden die ook qua beeld mooi zouden aansluiten op de reeds aanwezige sfeerverlichting/ornamenten. Het gaat om de 'IceLite'-verlichting (kleur warm wit) en enkele ornamenten uit de 'QuickFix'-collectie (in zowel warm als 'koud' helder wit licht) zoals opgenomen in de flyer (zie bijlage). De 'IceLite'-verlichting en 'QuickFix'-ornamenten zijn er zowel met zwarte als witte bekabeling en voor beiden is een aansluitkabel (Main Connector) noodzakelijk. Voor het combineren van 'IceLite' en 'Quickfix' is ook een T-stuk (Divider 2) noodzakelijk. De flyer (zie bijlage) geeft hierover duidelijke informatie.

Wilt u met uw winkel/pand bijdragen aan extra sfeer in het centrum door gebruik te maken van bovenstaande mogelijkheden? Geef dan voor maandag 18 november uw bestelling (aantallen en productnummers) door via secretariaat@cmbest.nl onder vermelding van uw volledige bedrijfsgegevens voor verdere facturering.